Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης - Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Fofi gennhmata gia xrush augh. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Fofi gennhmata gia xrush augh. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της.

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Fofi gennhmata gia xrush augh. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Fofi gennhmata gia xrush augh. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό».

Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης from images32.inewsgr.com
Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Fofi gennhmata gia xrush augh. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Fofi gennhmata gia xrush augh.

Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης - Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Fofi gennhmata gia xrush augh. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.